Hjärnskakning!

I tisdags hade jag sjukt oflyt när jag skulle släppa ut Igor i hagen. När jag släppt in honom och höll på att stänga grinden så kom den tjocka palten på att han skulle smita igen. Vi har järnstaket med två järnrör som grind. Nackdelen med dessa staket är att när järnrören blir lite böjda så är det bängligt och trögt att få igen dem. Jag stod där och höll på att få igen det övre röret när Dalrapp sänkte huvudet, tog fart och sprang under. Eftersom han är väldigt stor så slog järnröret upp, rakt mellan min haka och hals. Inte skönt vill jag lova! Jag bet mig i tungan och föll baklänges. Jag var helt säker på att jag slagit sönder alla tänder, men de verkar ha klarat sig.
 
På kvällen började jag få mer och mer huvudvärk och när jag vaknade på morgonen kändes det som att jag druckit sjukt mycket kvällen innan. Jag kände mig yr och konstig och gick och la mig på soffan. Direkt jag la ner huvudet snurrade allt och det kändes som att jag skulle spy. Jag fick sitta och sova en stund. Nu känns det nästan helt bra, så jag är inte så orolig längre!
 
Det roligaste är att det är omöjligt att vara arg på Dalrapp. När jag ställde mig upp igen och ropade på honom så kom han direkt och ville mysa. Han var ändå inte riktigt lika populär som vanligt efter det vill jag lova!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Travgalen

Helena Ståhl

RSS 2.0