Prinsessan!

Nu är vi på väg hem från Umeå med Iffy och Exlayi som har tävlat. Allt gick bra, förutom att jag glömde mina vita byxor hemma och fick låna Koves. Om ni undrar vilka vita byxor som var ute och värmde med en liten flicka och en liten häst så var det alltså vi!
 
Iffy var första utan pengar, vilket så klart gjorde mig lite besviken en stund. Micke Melander tyckte att hon var skötte sig fint och travade bra. Hela dagen har hon skött sig bra och hon uppför sig som en riktig tävlingshäst.
 
Det roligaste var att när startkommandona till loppet innan ropades ut. När de sa "klart" spetsade hon öronen, när de sa "ett" och "två" så ryckte hon till och när de sa "kör" så tog hon ett steg framåt rakt in i boxdörren. Snacka om att ta uppdraget på allvar!
 
Hur som helst är det omöjligt att vara besviken på henne när en tänker på att hon för mindre än ett år sedan stod på tre ben med blodet sprutandes (överdriver inte!) över hela stallgången.
 
Nu är det bara att åka hem och ladda inför nästa start som är redan om nio dagar. Då är det autostart och kuskförstärkt! ;)
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Travgalen

Helena Ståhl

RSS 2.0