Hej vinter!

Igår var jag och morfar till Timrå med två hästar från jobbet. Ibland gnäller jag på mina passhästars uppförande, MEN när det väl gäller så sköter de sig alltid exemplariskt. Det är så skönt att de lastar sig själva i hästbilen, snällt står och väntar medan vi äter och uppför sig exemplariskt hos veterinären. Uppförandet hos veterninären kan eventuellt också bero på Per, då jag aldrig sett en enda häst uppföra sig illa hos honom. Enda gången jag sett honom behöva tillrättavisa en häst var med Exlayi. Hon högg mot honom och han viftade på något sätt mot hennes mule. Ingen såg egentligen vad han gjorde, för så fort gick det. Varken jag och Frida fattade någonting, men Exlayi såg så förnärmad ut och skötte sig bra resten av dagen så vi undrar ständigt vad som hände.
 
Såg glatt överraskat att Lars Winnerbäck skulle spela i Ö-vik och kollade upp datumet i hopp om att kanske kunna åka på en liten dagssemester. Spelningen är i morgon, alltså på en torsdag...EH VAA?
 
På hemvägen blev vädret sämre och särme ju längre norrut vi körde. Jag fick verkligen ha ögonen på helspänn för att kunna se någonting den sista biten i mörkret och regnet. När jag vaknade imorse var allting vitt och fint. Nu medan jag sitter och skriver ramlar det stora sjok med snö från taket, mysigt!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Travgalen

Helena Ståhl

RSS 2.0