Plötsligt vänder det!

Månaden som varit har verkligen gått tungt. Allt har känts jobbigt och ingenting har varit så där riktigt roligt. Hade jag fått välja hade jag förmodligen inte klivit upp ur sängen alls. Veckorna har passerat och jag har knappt märkt skillnad på måndag, torsdag eller lördag. Jag antar att det är hösten, att det helt plötsligt inte är lika lätt att jobba heltid, ha tre egna hästar, försöka få ordning på alla grejer som kommit hit sen min sambo sålt lägenheten och dessutom hinna äta, sova, duscha, tvätta kläder, handla och tanka bilen.
 
Helt plötsligt lättar det lite. Känslan av pirr i magen inför en tävlingsdag, längtan efter helgen på fredagen och efter jobbet på söndagen. Kanske var det trippen till Umeå, att bara få slappa med sina absolut bästa vänner. Kanske var det den otroligt inspirerande föreläsning av Johan Lindberg i måndags eller att jag helt plötsligt fått en fantastisk praktikant som kollega.

Iffy kommer med i ett perfekt lopp som dessutom delades så att hon bara möter åtta andra hästar. Hon hade perfekt tur med spårlottningen och startar från bricka ett. Jag känner mig helt fylld av energi och framtidstro. Sakta men säkert kommer energin tillbaka. Dagens skrattattack på vägen hem från Gummark visade det tydligt!
 
Håll ut! Plötsligt vänder det!
 
Just because it burns doesn't mean you're gonna die!
You've gotta get up and try!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Travgalen

Helena Ståhl

RSS 2.0