Uppdatering!

Det tar ett tag innan huvudet ställer in sig på att blogga igen. I några dagar har jag faktiskt nästan glömt bort att jag har en blogg. Här är lite av det jag sysslat med under tiden...
 
 - Jag har kört igång Otto på allvar igen efter sårskadan på framknät. Han känns faktiskt riktigt bra och efter att ha smygtittat på pulsmätaren efter dagens träningspass inser jag att vi redan är tillbaka där vi var innan olyckan. Vilken lättnad!
 
- Iffy känns fantastiskt fin och jag funderar fortfarande på vilken kusk som ska få äran att köra henne, om hon kommer med i loppet den första december.
 
 
- Jag har blivit trampad på foten. Så klart på min dåliga fot som jag redan gjort illa ordentligt en gång. Är det inte typiskt? Jag antar att jag får skylla mig själv. Jag har i alla fall börjat fantisera om skor med stålhätta.
 
- Jag har, tillsammans med min brorsa, dragit igång projektet att bygga en ny sänggavel. Jag skruvar och målar och känner mig som en riktigt händig tjej. Jag har dessutom superfyndat på Blocket. För två hundringar fick jag världens skönaste fåtölj, som jag nu bäddat in i filtar för att Mattias ska slippa se den!
 
 
- Jag har fått söka fram alla ridkläder igen, för nu har jag och Dalrapp hängt med till ridhuset två gånger i veckan. Igår övade vi galoppen från LB:1 programmet. Jag siktar på att kunna tävla dressyr med honom snart. Härligt med stora målsättningar! Dalrapp tycker att det är jättespännande att vara på ridhuset. Han blir väldigt stressad...eller nä.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Travgalen

Helena Ståhl

RSS 2.0