.

Följ min blogg med Bloglovin

På ridhuset med Dalrapp

Igår var jag och Mickan till ridhuset med Nice Way och Dalrapp. Nice var helt otrolig, men tyvärr satt jag till häst och kunde inte fota eller filma henne. När vi bytte häst hade jag däremot kameran i högsta hugg. Alla som fotat i en manege med en mobilkamera vet att bilderna inte är av bästa kvalite, men ändå.
 
Bästa Dalrapp! Att jobba hårt kanske inte är hans starkaste sida, men han gör en alltid på bra humör! Mickan skrattade högt flera gånger när hon provred honom, precis som jag brukar göra på våra ridlektioner.
 
 
 

Första inlägget

Efter några månaders bloggpaus är jag nu tillbaka med en ny och fräsch blogg. Världens bästa Anna har hjälpt mig med designen, som inte är hundra procent färdig än. Jag kunde inte vänta, utan var tvungen att tjuvstarta innan allt var riktigt klart. Typiskt mig! Så om det verkar lite kaos ett tag fram över - håll ut!
 
Tänkte bjuda på några bilder på Ottos ben. Varning för känsliga! För snart fyra veckor sedan så gick han omkull i hagen och fick ett rejält sår på högra framknät. Som tur är så finns det ingenting som Otto är så bra på som att vara sjukskriven. Alla är bra på något! Ingen trodde att såret skulle läka så här snabbt, men nu ser ni honom snart på banan igen!
 
Första bilden är tagen samma dag som olyckan, andra är från dag två och tredje är från igår.
 
 
 

Travgalen

Helena Ståhl

RSS 2.0