Klantarsel!

Iffy hade en knöl på sidan av huvudet som inte fanns där igår, så morfar bremsade henne medan jag rakade för att se om det var något sår. Hittade inget sår och kände lite inuti hennes mun för att se om det kanske var någonting innifrån kinden, att hon bitit sig eller så. Har hört ungefär femton gånger att det är dumt att stoppa in fingrarna inuti en hästmun utan munstege. Har dessutom gjort det en gång förr och lyckats fått in fingrarna mellan två kindtänder. Idag var det dags igen. Klantskalle. Vissa lär sig aldrig! Morfar har plåstrat om fingret och jag vågar inte ta av plåstret och titta hur det ser ut. Nageln såg lite krossad ut. Det gör ont, dessutom går det betydligt hackigare att skriva på datorn med höger pekfinger ur funktion. Micke kunde så klart direkt konstratera varifrån problemet uppkommit, så nästa gång blir det checkpinne istället för kindstropp så får vi se.
 
Jag tror förresten inte att det är riktigt normalt att hänga på sin arbetsplats i sju timmar på en ledig dag, men det var härligt att vara där och bara filosofera, brodda om tjejerna, packa upp alla grejer från gårdagen och sortera högen med osorterade broddar som bara växer. Dessutom kom Erica, Kim och Tusse med pizza. Inte illa!
 
Nu ska jag till Sofia som bjuder på tacos till middag. Imorgon blir det tjejkväll med mina barndomstjejer. Hur bra liv har inte jag?
 


Kommentarer
marinaginman.se

guudars vad gott det såg ut med pizza!!!

2014-04-14 @ 21:29:30
URL: http://marinaginman.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Travgalen

Helena Ståhl

RSS 2.0