När känslorna bubblar över!

Såg V75 igår och skrattade gott åt Anna Maria Öberg, skötare åt Månprisen A.M., som stod vid staketet, skrek hela upploppet och riktigt jobbade in hästen i mål. Som om jag inte gör exakt likadant själv. Som om jag stod vid staketet och bara knöt näven och viskade "yes" när Coolan vann på Bergsåker.

När en sitter i soffan är det lätt att fnissa och tycka att hon, den där människan, kan inte vara riktigt normal. Vid staketet när hästen jobbar sig förbi alla konkurrenter att det svårt att bete sig "normalt". Jag klarar det då inte. Om någon skulle fråga mig vad jag ropade när Coolan vann, så minns jag faktiskt inte. Det är såna gånger som orden inte tar en sväng förbi hjärnan för att godkännas innan de kommer ut. De kommer direkt från hjärtat.
 
Torsdagen i Sundsvall bjöd på en seger för Coolan (Too Cool For You) och en andraplats för mina finaste prinsessa Iffy. Kan säga att hemvägen inte alls kändes jobbig och dryg. Att ett påsklov kändes onödigt. Jag ville vara på travet och bara titta på mina fina underbara hästar. Nu i efterhand har det varit skönt att vara lite ledig, men jag har då varit dit en sväng varje dag ändå.
 
Imorgon börjar vardagen igen. Två vanliga dagar innan det är tävlingsdags igen. Parken (Walkinthepark) och Nice (Nice Way) ska starta i var sitt lunchlopp i Boden på torsdag.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Travgalen

Helena Ståhl

RSS 2.0