Provlopp och ridläger!

Ringde till seket fem minuter före anmälningen gick ut och tänkte höra hur kallblodsloppet såg ut. Noll anmälda. Gillar alla kallblodstränare också hockey eller? Som tur var så var även det långsammare varmblodsloppet inställt, så hästen som Micke skulle köra i det loppet fick vara med i det snabbare loppet istället, med mig i vagnen. Tur att jag fick ett litet genrep inför fredagen, då jag ska köra första loppet för i år.
 
Imorgon ska jag jobba i butiken. Det är okej, jag saknar ofta stallet när jag är där, men ändå väldigt roligt att få träffa massa folk, som oftast också är intresserade av hästar. Finns alltid mycket att prata om och jag lär mig verkligen något nytt varje gång jag är där. Att börja tio är inte helt fel det heller, sovmorgon är alltid uppskattat.

Idag har jag även bokat in en semestervecka. Den sjunde juli åker jag och Dalrapp till Umeå på ridläger. Så roligt! Känns som att min sambo kan vara lite besviken att jag åker på ridläger på min semester, så mina andra semesterveckor lär tillbringas med honom!
 


Kommentarer
Erica

Mys palten!
Haha, det där får ses som en varning till alla andra som också väljer att bli sambo med en hästtjej "Det är inte helt omöjligt att de väljer att spendera semestern med sina arbetskollegor" ;)

2014-04-03 @ 10:59:03


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Travgalen

Helena Ståhl

RSS 2.0