Korsförlamning

Korsförlamning verkar vara en sjukdom med väldigt varierande efterbehandling. Var jag än läser hittar jag olika tankar, till och med veterinärerna säger olika. Imorgon ska jag ringa PH vet och boka en tid där för två hästar från jobbet, då tänker jag passa på att fråga ännu mer. Känner jag mig själv rätt så kommer jag prata om korsförlamning med exakt alla jag träffar, så förhoppningsvis vet jag mer om ett tag.
 
Jag försökte googla på hur högt muskelvärdera kan och brukar stiga, för att se hur allvarligt det egentligen var med Ottos värden. Jag hittade inget vettigt så jag ska ringa distriktsveterinärerna imorgon och fråga det också.
 
Läste i mina anteckningar från hästmassageutbildningen om korsförlamning och en mening fastnade ordentligt i mitt huvud.
 
Trött och loj häst, misstanke om tidigare korsförlamning?
 
Kan stämma väldigt bra.
 
Otto verkar i alla fall må bra. Det enda är att han blivit svullen där kanylen suttit när han fick dropp, så där har han så klart jätteont. Ni som känner Otto vet att han väldigt ofta har jätteont någonstans. Ryggen känns i alla fall som vanligt, han känns varken stel eller öm, vilket förvånar mig. Det känns som att vi har alla möjligheter att kunna klara det här!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Travgalen

Helena Ståhl

RSS 2.0