Resultat från Bergsåker

Frågan varför vi anmäler och åker fyrtio mil enkel väg, för ett breddlopp, fick jag höra många gånger. Varför inte tycker jag? Att det sedan blåste så mycket på vägen dit att bilen nästan blåste av vägen och att det regnade hela dagen fick mig faktiskt också att tvivla på mitt eget beslut.
 
Fyra omstarter med en häst som ville iväg riktigt ordentligt varje gång var verkligen inte optimalt. De pyttesmå broddarna jag skruvat i bakskorna gjorde att han högg fast lite med baksteget. Inte heller optimalt. Han, och kusken, kämpade och var fyra imål och det går inte annat än att vara nöjd.
 
Klart att jag är en tävlingsmänniska och vill vinna, men det skönaste av allt är att han är en riktig dröm att sela ut på tävling. Han uppför sig som om han aldrig har gjort annat. När jag såg honom i defileringsvolten och hörde låten Seize The Day var jag verkligen världens gladaste människa. Morfar var också nöjd, mamma skvallrade att han hade darr på rösten efter loppet, så stolt var han över sin häst!
 
Hemresan var inga problem och när jag la mig i sängen halv fem på morgonen hade jag lika gärna kunnat låta bli att sova. Tröttheten kom istället dagen efter, som tur var en ledig dag.
 
Nice Way och Igor Mant


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Travgalen

Helena Ståhl

RSS 2.0