Umåker, andra oktober.

Ikväll har Igor och Yngve tävla i Umeå. Båda galopperade bort en platsplacering. Yngve låg andra ut, galopperade och hamnade istället femte ut, men gick bra och var fyra i mål. Igor var lite trög i senaste starten på Bergsåker, så på hans huvudlag fanns idag två ludd, så kallade Mac Lobellare. Det var lite onödigt eftersom han idag var piggare än någonsin tidigare. På gränsen till heltokig faktiskt. Han gick iväg bra från start, men när det kom en häst på utsidan så skulle han helt enkelt vara först, kosta vad det kosta ville. Det blev en galopp och kostade drygt hundra meter.
 
Han såg i alla fall grymt fin ut efter galoppen, så det är bara att anmäla igen. Blir troligtvis Skellefteå om tio dagar ifall allting känns bra. Alltid skönt att starta hemma och slippa resa, även om han kanske är den snällaste av alla att resa med. Före han kom till mig var hans rekord från Djupgroven till travbanan, kanske två mil. Nu börjar han vara lite mer berest. Lycksele, Boden, Umeå, Solänget, Bergsåker och PH vet i Timrå.
 
Det härligaste idag var att komma hem och ha stallet nysopat, boxarna mockade och hästarna fodrade. Bästa Emelie går det alltid att lita på!
 
Nu är det sovdags! Imorgon är det hästar som ska tränas, matas och pysslas om. Grejerna från idag ska packas upp och tvättas och grejerna till måndagens tävlingar ska smörjas och packas. God natt!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Travgalen

Helena Ståhl

RSS 2.0