Resultat från Dannero

Idag var det dags för Iffy att tävla. Allt var perfekt förberett, veterinären, equiterapeuten, hovslagaren och alla andra runt omkring hade gjort allt. Selen var smord, rycksnöret perfekt längd, framskorna ryckta. Jag stod vid staketet och händerna vibrerade av spänning. Hon såg bländade fin ut i uppsamlingsvolten, men körde sedan ut från banan igen. Paniken innan jag insåg vad problemet var. Fel nummerbricka. Eller ja, rätt siffra, bara fel färg. Hon hade en lila etta istället för en grön. Fort bytt och hon var ute på banan igen. Hon med rätt färg på brickan och jag med en böteslapp på 900 spänn. Allt förberett och så missar jag det allra sista. Bra gjort.

Hon var bra som fyra i mål. Med tanke på att det är första starten på nästan två månader så är jag absolut nöjd med henne. Travade bra, uppförde sig perfekt och kämpade hela vägen in i mål. Ännu lite ändringar i utrustningen till nästa gång så blir det förhoppningsvis ännu lite bättre.
 
Fyra lopp senare var det Everts tur. Två omstarter. Micke orsakade den ena och då kom såklart orolighetsministern fram i mig och jag började tänka katastroftankar om att han skulle bli utkörd. Jag behövde inte oroa mig. Han tog ledningen i tredje starten och lekte med konkurrenterna hela vägen in i mål. Årets andra stallseger. Ibland känns det som en omöjlighet att få vinna lopp, och när det väl händer så är det hur enkelt som helst.
 
Nu blir det att krypa i säng. Imorgon är en ny dag med kvällstrav på Bergsåker. Igor startar i lopp 10, så håll tummen stenhårt!


Kommentarer
Olivia

Vad kul! :D grattis!!

2014-09-13 @ 09:19:30
URL: http://vancouver.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Travgalen

Helena Ståhl

RSS 2.0